Rreth Hotel Mare

Rezervo Tani
Pishinë e jashtme

Hotel Mare ofron akomodim me një pishinë sezonale
të jashtme

Restaurant

Ndër objektet e kësaj prone janë një restorant,
shërbim në dhomë dhe një recepsion 24 orë

RRETH NESH...

Hoteli më i mirë me çmimin më të mirë.

I ndodhur në Ksamil, 200 metra nga plazhi i Sunset, Hotel Mare ofron akomodim me një pishinë të jashtme sezonale, parkim privat falas, një kopsht dhe një tarracë.

Ndër lehtësitë e kësaj prone janë restoranti, shërbimi në dhomë dhe recepsioni 24 orë, së bashku me WiFi falas në të gjithë pronën. Guests mund të ketë një pije në bar.

Mëso më shumë
Deshmite

Mysafirë të lumtur